Jobba hos oss

Firo

 Vill du arbeta med att utveckla människor?

Tänk dig en arbetsplats där medarbetarna är självgående och tar ansvar för sitt agerande i arbetsteamet. Där kulturen är tillåtande och öppen, där alla uppmuntrar varandra till nytänkande och förbättringsåtgärder. Där chefen och medarbetarna samspelar för verksamhetens bästa. Det är denna sorts arbetsplats vi på SESI vill utveckla. Om du, likt oss, brinner för samma frågor så hör av dig till Peter Köll på peter.koll@sesi.se eller ring på 070-884 14 20.

Vi ser positivt på att du har med egna koncept och idéer som kompletterar och breddar vårt utbud av tjänster och produkter. Vi ser också gärna att du har aktiva kunder och förmåga att skapa egna uppdrag.

Vi erbjuder ett kreativt samarbete i ett nätverk av kolleger som alla delar intresset av att se människor utvecklas på sina arbetsplatser. Tillsammans utvecklar vi hela tiden våra tjänster och produkter så att våra kunder alltid får ta del av senaste forskning och rön på området. Allt vi gör är väldokumenterat och förpackat i program som skall göra det lätt att föra kunskapen vidare med train-the-trainer-pedagogik.